Menu

Hiscox

Hiscox is een verzekeraar gespecialiseerd in cyber- en datarisico’s voor uw bedrijf. Cyberclear by Hiscox verzekert uw bedrijf tegen de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en cyberaanvallen. Het is een verzekering die voortbouwt op de jarenlange ervaring van Hiscox met de gevolgen van data-inbraak en hackers.

Schade beperken bij dataverlies, hackers of cyberaanvallen

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt de schade. Hiscox helpt u met assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Meldt u een inbreuk? Dan staat een team van ervaren professionals voor u klaar. Zij helpen u databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.

Preventie: SecurityScan

CyberClear by Hiscox is inclusief een gratis securityscan op cyberrisico’s. Hiscox werkt hiertoe samen met de bedrijven Secureme2 en RedSocks Security. Hun scans geven inzicht in de huidige status van uw beveiligingsmaatregelen en helpen u om uw cyberveiligheid te vergroten en de kans op schade sterk te verminderen.

Disaster Recovery Maturity Scan

Hoe goed bent u voorbereid op een calamiteit? Hebt u de juiste disaster recovery-maatregelen getroffen? KPN Business Continuity is de ervaren organisatie die het voor u test. Als u de cyberverzekering van Hiscox kiest via cyberadviseur.nl, kunt u een Disaster Recovery Maturity Scan laten uitvoeren.

Offerte cyberverzekering Hiscox aanvragen

©2019 cyberadviseur.nl