Cyberbeveiliging

Cyberbeveiliging

Cyberbeveiliging verbeteren

Cyberbeveiliging is een belangrijk thema voor ieder bedrijf. Daarom werken wij samen met Naq Cyber. Dit is een dienst die bedrijven helpt om doorlopend en aantoonbaar in control te zijn voor cybersecurity. Het is laagdrempelig, betaalbaar en compleet. 

Cyber security provider

Naq Cyber is een cyber security provider, het levert een virtueel beveiligingsteam. Het is een ambitieuze start-up met een duidelijk verhaal voor ondernemers. Naq Cyber biedt een compleet en betaalbare tool, speciaal ontworpen om bedrijven te beschermen en te versterken.  

Cyberbeveiliging voor een vaste lage prijs

Verschillende oplossingen zijn gecombineerd in één gebruiksvriendelijk online platform. De kosten zijn laag dankzij een volledig geautomatiseerde dienst. Een compleet abonnement is al beschikbaar vanaf € 100 per maand. Daaronder vallen onder meer:

  • Een set duidelijk en leuke trainingen om medewerkers te informeren en de kennis te vergroten
  • Doorlopende phishing-tests die medewerkers scherp en alert houden
  • Advies over cyberbeveiliging op basis van online scans, dark web breach monitoring en de best practices
  • Op maat gemaakte documenten, zoals verwerkersovereenkomsten, voor beleid over de AVG en beveiliging
  • Bij protocollen die je met Naq opstelt, kan je monitoren of je medewerkers er wel kennis van hebben genomen
  • Ook wordt geregistreerd welke medewerkers van welke applicaties met data gebruik maken

Het kopen van deze losse diensten kost veel meer dan het abonnement. Juist daarom werken wij met Naq samen. Het is betaalbaar, volledig en laagdrempelig. Want je kan alles zelf regelen via de online module. In de module kan je ook terugzien hoe ver je bent met alle preventiemaatregelen.  

Meer weten over Naq Cyber? Neem contact met ons op

Wil je kennis maken met de diensten van Naq Cyber? Neem contact met ons op. Wij lichten de diensten verder toe en introduceren je graag bij Naq. Bel 0172 82 00 27 of vul onderstaand contactformulier in.