Cyberverzekering

Cyberverzekering

Cyberverzekering voor cyberrisico's en datarisico's

Door de vele cyberaanvallen en de strenge privacywetgeving is cybersecurity voor ieder bedrijf een belangrijk thema. Een cyberincident, zoals een datalek of verlies van data, levert namelijk veel problemen op. De cyberverzekering is daarom onmisbaar. Met een goede cyberverzekering verkleint u de kans op een cyberincident én kunt u snel weer aan het werk als er toch een datalek ontstaat of een cyberaanval wordt uitgevoerd.

Offerte cyberverzekering aanvragen

Hoe helpt de cyberverzekering mijn bedrijf?

Een goede cyberverzekering helpt u bij een cyberincident uw bedrijfsvoering zo snel mogelijk weer te vervolgen. Er zijn verschillende experts beschikbaar om uw incident zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast is er veel dekking voor preventie. De meeste cyberaanvallen en datalekken zijn namelijk te voorkomen als de juiste maatregelen genomen worden. Lees meer over de dekking van de cyberverzekering.

Wat kost een cyberverzekering?

Wij merken dat bedrijven meestal de premie van de cyberverzekering te hoog inschatten. Wij helpen u met de keuze voor de juiste verzekering en dekking. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. De premie is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Uw omzet
  • Het verzekerde bedrag
  • De branche waarin u actief bent
  • De aanvullende dekkingen die u kiest

Wat kan cyberadviseur.nl voor u betekenen?

Onze cyberadviseurs geven u graag een persoonlijk advies over de cyberverzekering. Samen met u kijken we naar de cyberrisico’s die er zijn; in uw branche en specifiek voor uw bedrijf. Daarna wordt vastgesteld of het verstandig is een verzekering af te sluiten en wordt gekeken welke verzekeraar de beste oplossing biedt. Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar, maar vergelijken wij alle aanbieders die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen.

Offerte cyberverzekering aanvragen