Cyberverzekering

Cyberverzekering

Cyberverzekering voor cyberrisico's en datarisico's

Door de vele cyberaanvallen en de strenge privacywetgeving is investeren in cybersecurity voor ieder bedrijf essentieel. Een cyberincident, zoals een datalek of verlies van data, levert namelijk veel problemen op. De cyberverzekering is daarom onmisbaar. Met een goede cyberverzekering verkleint u de kans op een cyberincident én kunt u snel weer aan het werk als er toch een datalek ontstaat of een cyberaanval wordt uitgevoerd.

Offerte cyberverzekering aanvragen

Hoe helpt de cyberverzekering mijn bedrijf?

Een goede cyberverzekering helpt u bij een cyberincident uw bedrijfsvoering zo snel mogelijk weer te vervolgen. Er zijn verschillende experts beschikbaar om uw incident zo snel mogelijk op te lossen. En natuurlijk is er dekking voor de geleden financiële schade.

Daarnaast is er veel aandacht voor preventie. De meeste cyberaanvallen en datalekken zijn namelijk te voorkomen als de juiste maatregelen genomen worden. Lees meer over de dekking van de cyberverzekering.

Wat kost een cyberverzekering?

Wij merken dat bedrijven meestal de premie van de cyberverzekering te hoog inschatten. Wij helpen u met de keuze voor de juiste verzekering en dekking. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. De premie is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Uw omzet
  • Het verzekerde bedrag
  • De branche waarin u actief bent
  • De aanvullende dekkingen die u kiest

Wat kan cyberadviseur.nl voor u betekenen?

Onze cyberadviseurs geven u graag een persoonlijk advies over de cyberverzekering. Samen met u kijken we naar de cyberrisico’s die er zijn. We kijken specifiek naar uw bedrijf, maar ook naar ervaringen bij andere bedrijven uit uw branche. Daarna wordt vastgesteld of het verstandig is een verzekering af te sluiten.

Is verzekeren verstandig? Dan kijken we welke verzekeraar de beste oplossing biedt. Als onafhankelijk adviseur zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar, maar vergelijken wij alle aanbieders die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. U krijgt dus altijd het beste voorstel. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte voor de cyberverzekering aan.

Offerte cyberverzekering aanvragen