Verzekeraars

Cyberverzekeraars

Bij cyberadviseur.nl werken we samen met de beste verzekeraars in Nederland. Als wij een offerte uitbrengen vergelijken we deze verzekeraars op de dekking, voorwaarden, aanvullende diensten en natuurlijk de premie. Dankzij de heldere analyse en scherpe offerte van onze specialisten weet u zeker dat u voor uw bedrijf de beste cyberverzekering afsluit.

Offerte voor advies keuze cyberverzekering

Cyberverzekering AIG: CyberEdge

AIG is een cyberverzekeraar die internationaal actief is. CyberEdge is de oplossing van AIG om uw cyberrisico’s te beheersen en steeds een stap voor te zijn. Deze verzekering is opgebouwd uit verschillende dekkingsmodules die standaard of optioneel zijn. Zo krijgt u een cyberverzekering die precies bij uw bedrijf past.

Cyberverzekering Chubb: Cyber Enterprise Risk Management

Als wereldwijde leider op het gebied van cyberverzekeringen weet verzekeraar Chubb als geen ander welke risico's er op de loer liggen en hoe bedrijven zich hiertegen kunnen wapenen. U krijgt uitgebreide ondersteuning om uw risico’s zo goed mogelijk in kaart te brengen. Zo weet u zeker dat de dekking van Chubb goed aansluit bij de risico’s die u loopt. Met deze verzekering kunt u rekenen op 24/7 crisisondersteuning in geval van een cyberincident.

Cyberverzekering Hiscox: CyberClear

Hiscox is een verzekeraar gespecialiseerd in cyber- en datarisico’s voor uw bedrijf. Met de verzekering CyberClear van Hiscox krijgt u assistentie van ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise wanneer u te maken krijgt met dataverlies of een cyberaanval. Meldt u een inbreuk? Dan staat een team van ervaren professionals voor u klaar.

Cyberverzekering Allianz

Allianz is een van de grootse spelers in de verzekeringen. De cyberverzekering van Allianz beschermt u tegen de schade van cybercriminaliteit. Dit kan uw eigen geleden schade zijn, maar ook schade aan derden wordt gedekt door de cyberverzekering van Allianz.

Vergelijken cyberverzekeringen