Preventie met Naq Cyber

Preventie met Naq Cyber

Preventie cybercrime en datalekken met Naq Cyber

Ook bij cyberrisico's geldt: voorkomen is beter dan genezen. Daarom adviseert cyberadviseur.nl niet alleen over goede verzekeringsoplossingen, maar ook over preventie. Naq Cyber is daar een mooi voorbeeld van. Dankzij Naq Cyber verkleint u de kans dat uw organisatie slachtoffer wordt van een cyberaanval. Een perfecte combinatie met de cyberverzekering dus.

Maak kennis met Naq Cyber

Samenwerking Naq Cyber en VMD Koster

 VMD Koster verzekeringen is partner van Naq Cyber.Cyberadviseur.nl is onderdeel van onafhankelijk verzekeringsadviseur VMD Koster.

Cyberincidenten nemen toe, maatregelen zijn vereist

VMD Koster begrijpt dat het risico op cyberincidenten u slapeloze nachten kan bezorgen. Waar cyberrisico’s 5 jaar geleden nog incidenteel verzekerd werden, is een cyberverzekering tegenwoordig de norm. Cybercrime is aan de orde van de dag en de gevolgen zijn vaak groot. Met een cyberverzekering heeft u dekking tegen de kosten die voortvloeien uit cybercriminaliteit.

Om risico’s binnen de perken te houden en daarmee uw verzekering betaalbaar te kunnen houden, stellen veel verzekeraars aangescherpte beveiligingseisen. U dient te voldoen aan deze eisen om verzekerd te kunnen worden. De risicomanagers van VMD Koster bevelen hiervoor Naq Cyber aan. Daarom krijgen relaties van VMD Koster 20% korting op een abonnement van Naq.

Naq Cyber aanvragen